‘’AAAAA SOSYAL KARDEŞLER’’ KİTABINI İMZALADILAR.

‘’AAAAA SOSYAL KARDEŞLER’’ KİTABINI İMZALADILAR.

‘’AAAAA SOSYAL KARDEŞLER’’ KİTABINI İMZALADILAR. Aaaaa Sosyal Kardeşler kitabı yazarları Havva Erkasap Koçak ve Raziye Demiralay Celep yazmış oldukları kitaplarını Afyon Taşhan’da düzenlemiş oldukları bir etkinlikte imzaladılar. Yazarlar kitap tanıtım ve imza etkinliği öncesinde çocuklara verilmesi gereken önem ve iyi yetiştirilmeleri konusunda kısa bir brifing verdiler.

ABONE OL
Mart 11, 2024 16:42
‘’AAAAA SOSYAL KARDEŞLER’’ KİTABINI İMZALADILAR.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

‘’AAAAA SOSYAL KARDEŞLER’’ KİTABINI İMZALADILAR.
Aaaaa Sosyal Kardeşler kitabı yazarları Havva Erkasap Koçak ve Raziye Demiralay Celep yazmış oldukları kitaplarını Afyon Taşhan’da düzenlemiş oldukları bir etkinlikte imzaladılar.
Yazarlar kitap tanıtım ve imza etkinliği öncesinde çocuklara verilmesi gereken önem ve iyi yetiştirilmeleri konusunda kısa bir brifing verdiler.

Kitapları hakkında etkinliğe katılan konuklarına bilgi verdiler. Çocuk, oyun ve çocukların iyi bir birey olarak topluma hazırlanmalarında çocuk-oyun-kitap-çevre konularına vurgular yaptılar.Yoğun katılımın olduğu Taşhan’da birbirinden seçkin konuklar kitap imza ve tanıtım gününe ilgi gösterdiler.


Katılımcılar arasında yer alan Afyon Müzisyenler ve Mahalli Yerel Sanatçılar Derneği Başkanı Yusuf Aladaş da ziyaret etti. Katılmış olduğu ekip ile yazarlar ile sohbet etti. Kitap tanıtım ve satışlarında başarılar diledi; derneğe davet etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.