AFYONLU SPORCU TÜRKİYE 3. OLDU

AFYONLU SPORCU TÜRKİYE 3. OLDU

AFYONLU SPORCU TÜRKİYE 3. OLDU.  Nihat Karabacak, uzun atlamada Türkiye üçüncüsü oldu Bursa'da yapılan Türkiye Salon Şampiyonası'nda, Afyonkarahisarlı sporcu Nihat Karabacak U14 Kategorisinde uzun atlama branşında üçüncülük elde etti. Başarılı sporcu ve antrenörü, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından tebrik edildi.

ABONE OL
Şubat 1, 2024 20:10
AFYONLU SPORCU TÜRKİYE 3. OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AFYONLU SPORCU TÜRKİYE 3. OLDU. 

Nihat Karabacak, uzun atlamada Türkiye üçüncüsü oldu
Bursa’da yapılan Türkiye Salon Şampiyonası’nda, Afyonkarahisarlı sporcu Nihat Karabacak U14 Kategorisinde uzun atlama branşında üçüncülük elde etti. Başarılı sporcu ve antrenörü, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından tebrik edildi.
Türkiye Salon Şampiyonası, Türkiye’den genç atletlerinin yeteneklerini sergilediği bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Bursa’da düzenlenen şampiyonaya, Türkiye genelinden birçok yetenekli sporcu katıldı. Afyonkarahisar’ı temsil eden Nihat Karabacak, U14 Kategorisindeki uzun atlama branşında üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti.


Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuyu ve antrenörünü tebrik ederek şunları söyledi: “Nihat Karabacak’ı ve antrenörünü bu önemli başarılarından dolayı gönülden kutluyorum. Bu tür ulusal müsabakalarda Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil etmek, genç sporcularımızın spor kariyerlerini geliştirmek için büyük bir önem taşıyor. Nihat Karabacak’ın üçüncülük elde etmesi, yeteneğinin ve çalışma azminin bir göstergesidir. Kendisinin gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.”
Nihat Karabacak, üçüncülük elde etmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu başarıyı elde etmek için çok çalıştık. Antrenörüm Seyhan Güven’in desteğiyle yeteneğimizi en iyi şekilde ortaya koyduk. Bundan sonra da daha çok çalışarak daha büyük hedeflere ulaşmayı amaçlıyoruz. Antrenörüme ve Çay Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.