ANKARA’DA TURGUT ÖZAL ANILDI.

ANKARA’DA TURGUT ÖZAL ANILDI.

ANKARA'DA TURGUT ÖZAL ANILDI. Ankara’da Turgut Özal ve Adnan Menderes’i anma amaçlı düzenlenen iftar programına Siyasetinin önemli simaları katıldı. Ozan İrfani Yıldırım sunuculuğunda başlayan toplantı da konuşmacılar kürsüye davet edildi. Açılış konuşmasını İnanç Birliği Vakfı başkanı Faruk Ali Yıldırım yaptı. Yıldırım, konuşmasında toplumun tüm kesimlerini birleştirici ifadeler kullandı..

ABONE OL
Mart 17, 2024 11:29
ANKARA’DA TURGUT ÖZAL ANILDI.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANKARA’DA TURGUT ÖZAL ANILDI.

Ankara’da Turgut Özal ve Adnan Menderes’i anma amaçlı düzenlenen iftar programına Siyasetinin önemli simaları katıldı. Ozan İrfani Yıldırım sunuculuğunda başlayan toplantı da konuşmacılar kürsüye davet edildi. Açılış konuşmasını İnanç Birliği Vakfı başkanı Faruk Ali Yıldırım yaptı. Yıldırım, konuşmasında toplumun tüm kesimlerini birleştirici ifadeler kullandı..

 Ataköşk Hotel Beykoz Salonda düzenlenen programa Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’da yer aldı. Mansur Yavaş ‘’ herkesin herkesimin birlik beraberlik sağlayacağı gün bugündür ‘’ sloganı davetlilerce beğenildi. Konuklar ortak görüşlerinde ‘’ daha önceki dönemlerde yapılan siyasetin şimdi aranır olduğunu ifade ederlerken geldiğimiz siyasi yapının geçmişi arattığını ifade ettiler. 

İftar Programında yemek duasını Dede Kasım Güvercin yaptırdı.


MERKEZ PARTİ DE TOPLANTIYA KATILDI
Toplantıya Genel Merkez Teşkilatından Yusuf Ziya Kıvanç Eski  Milletvekili Kemal Albayrak, Teşkilat Başkanı Hüsnü Döğer’de katıldı. Heyet diğer partililer ve konuklar ile bir dizi temaslarda bulundu. Merkez Parti Teşkilatlanması hakkında istişareler yapıldı 

Turgut Özal ve Adnan Menderes’i anma programın eski ve yeni siyasetçileri bir araya getirince yaklaşan yerel seçimler de geceye damgasını vurdu. 

  • Yurtiçi Haberler * SİYASET * İsteniş Hakan Tüplek

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.