MANSUR YAVAŞ MERKEZ PARTİYİ ZİYARET ETTİ.

MANSUR YAVAŞ MERKEZ PARTİYİ ZİYARET ETTİ.

MANSUR YAVAŞ MERKEZ PARTİYİ ZİYARET ETTİ. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş, Merkez Parti Genel Merkezinde partililerle buluştu. Merkez Parti Genel Başkanı, Yardımcıları, partililerle karşılanan Mansur Yavaş güncel olaylar hakkında açıklama yaptı.  Merkez Parti seminer salonunda düzenlenen toplantıda Mansur Yavaş son beş yılda neler yaptıklarını anlattı. Ankara için yeni projelerini de anlatan Mansur Yavaş toplantı süresince başarılı çalışmalarını bahsetmesi  ile takdir kazandı.

ABONE OL
Şubat 2, 2024 11:41
MANSUR YAVAŞ MERKEZ PARTİYİ ZİYARET ETTİ.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yurtiçi Haberler*SİYASET*İsteniş Hakan Tüplek

MANSUR YAVAŞ MERKEZ PARTİYİ ZİYARET ETTİ.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Mansur Yavaş, Merkez Parti Genel Merkezinde partililerle buluştu.

Merkez Parti Genel Başkanı, Yardımcıları, partililerle karşılanan Mansur Yavaş güncel olaylar hakkında açıklama yaptı.  Merkez Parti seminer salonunda düzenlenen toplantıda Mansur Yavaş son beş yılda neler yaptıklarını anlattı. Ankara için yeni projelerini de anlatan Mansur Yavaş toplantı süresince başarılı çalışmalarını bahsetmesi  ile takdir kazandı.

Toplantı sonrası soru-cevap şekli ile de katılımcıların sorularını cevaplayan Mansur Yavaş vatandaşla el ele, hep birlikte Ankaya’yı yönetme vurgusu yaptı. Merkez Parti Genel Başkanı Prof.Dr. Abdurrahim Karslı geçmiş dönemdeki başarılı hizmetleri için Mansur Yavaş’a teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde çalışmaları için başarı diledi.

Toplantıyı davetli partililer yanı sıra, birçok siyasetçi, bakan, milletvekili, STK mensupları, akademisyenler, basın mensupları ve vatandaşlar izledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.