NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0-0 HES İLAÇ AFYONSPOR

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0-0 HES İLAÇ AFYONSPOR

2. LİG BEYAZ GURUPTA HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ TFF 2. Lig Beyaz gurupta bazı maçlar Cumartesi günü oynandı. Sürpriz sonuçlarında alındığı müsabakalarda lider Erokspor İzmir’de küme düşme potasından hızla uzaklaşmak isteyen Altınordu önünde 3 puan bıraktı. Zirvede Vanspora şampiyonluk için umut ışığı doğdu.

ABONE OL
Mart 23, 2024 13:28
NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0-0 HES İLAÇ AFYONSPOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL
  1. LİG BEYAZ GURUPTA HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

TFF 2. Lig Beyaz gurupta bazı maçlar Cumartesi günü oynandı. Sürpriz sonuçlarında alındığı müsabakalarda lider Erokspor İzmir’de küme düşme potasından hızla uzaklaşmak isteyen Altınordu önünde 3 puan bıraktı. Zirvede Vanspora şampiyonluk için umut ışığı doğdu.

Altınordu 2-1 Esenler Erokspor

Bu şok sonuçla Altınordu rahat nefes alırken, Esenler Erokspor haftayı yenilgi ile kapattı.

Beyoğlu Çarşı 2-2 1461 Trabzonspor

Ev sahibi ekip 90. dakikada bulduğu golle eşitliği sağladı. Ligin orta sıralarında yer alan çok az bir ihtimalde play-off şansı olan takımiddialı hale gelebilmek için hem maç kazanmak zorunda hem de rakiplerinin puan kaybını takip etmek zorunda kaldı. 1461 Trabzonspor play-off hattını bu hafta iyi kullanamadı. Istanbul’da 2 puan kaybetti.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR 0-0 HES İLAÇ AFYONSPOR

Karşılaşma öncesinde aynı puana sahip ve ligde orta sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı. Haftayı 1’er puan alarak geçiren ligin iki rahat takımı bir sonraki sezon hazırlıkları için şimdiden düğmeye basıp taraftarlarına iyi bir sezon yaşatmak istiyorlar. Deplasmanda 1 puan alan takım taraftarları Afyonspordan memnun ….

Ligin ilk yarısında Afyon’da oynanan mücdeleyi Afyonspor 1-0 kazanmış idi.Bu hafta Afyonspor kendi sahasında lideri 2-1 yenen Altınordu ile karşılaşırken, Nazilli Belediyespor zorlu Diyarbekirspor deplasmanına gidecek.

Yurtiçi Haberler * SPOR * İsteniş Hakan Tüplek 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.