CENGİZ KURTOĞLU NEDEN KAVGA ETTİ ? 1 YIL 9 AYA KADAR HAPIS İSTENİYOR

CENGİZ KURTOĞLU NEDEN KAVGA ETTİ ? 1 YIL 9 AYA KADAR HAPIS İSTENİYOR

ABONE OL
Ekim 18, 2023 14:11
CENGİZ KURTOĞLU NEDEN KAVGA ETTİ ? 1 YIL 9 AYA KADAR HAPIS İSTENİYOR
1

BEĞENDİM

ABONE OL

www.yurticihaberler.com*GÜNDEM*İsteniş Hakan Tüplek

Sevilen sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na bir kişiyi  darp ve hakaret ettiği iddiasıyla ‘basit yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarından 1 yıl 9 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyor.

Katıldığı bir doğum ünü partisinde bir kişiyi darp ve hakaret ettiği iddiasıyla sevilen sanatcı Cengiz Kurtoğlu  Savcılık tarafından 1 yıl 9 aya kadar hapis cezasına çarptırılması için yargılanıyor

İddialar nedeniyle Cengiz Kurtoğlu ve avukatları T.C. Istanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hazır bulundu.

Cengiz Kurtoğlu kendisine spor ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin de katılacağı bir doğumgünü partisi söylendiğini bunun olmadığını belirtti. Bir tartışma ortamında karşılıklı bağrışmalar olduğunu kendisinin karşı tarafa fiziksel müdahalede bulunmadığını söyledi.

Duruşmada esasa ilişkin mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, Cengiz Kurtoğlu‘nun haksız tahrik altında ‘basit yaralama’ ve ‘hakaret‘ suçlarından toplamda 5 aydan 1 yıl 9 aya kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Duruşmayı erteledi.

Cengiz Kurtoğlu olayı ne?

Cengiz Kurtoğlu kaç yaşında öldü?

Duyanlara duymayanlara AKP Reklam kim söylüyor?

Cengiz Kurtoğlu neden kavga etti?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.