MEŞHUR İSTANBUL PAZARI AÇILDI

MEŞHUR İSTANBUL PAZARI AÇILDI

ABONE OL
Mart 11, 2023 15:22
MEŞHUR İSTANBUL PAZARI AÇILDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Meşhur Istanbul Pazarı 11 Mart Cumartesi günü kapılarını Afyonkarahisarlı müşterileri için açtı
Sabah 09:00 da açılan pazaryeri için 50 bin civarında Afyonkarahisarlı alış-veriş yapmak için izdiham oluşturdu. Tekstil, ayakkabı, kırtasiye, oyuncak gibi ürünlerin çok ucuza satıldığı pazardaki uygun fiyatlar tüketiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Mağaza sahibi Murat Tekdinçer ‘’Müşterilerimizin bize karşı göstermiş olduğu ilgisden son derece memnunuz. Biz de bu ilgiye düşük fiyat ve iyi kalite ürünleri satarak cevap vermek istiyoruz.

Yaklaşık % 20 kar marjı ile satış yapıyoruz. Fiyatları olabildiğince alt limitlerde tutup tüm müşterilerimize ulaşmak istiyoruz. Tüm ürünleri ucuza satmak istiyoruz. Sattığımız her şeyi direkt üreticisinden satın alıyoruz. Böylelikle kaliteli ürünleri piyasa fiyatlarının daha altında satma imkanına sahip oluyoruz. Müşterilerimiz mağazamızı sık sık ziyaret etsinler. Her hafta yeni ürünlerimizi reyonlarımıza ekleyeceğiz. İyi bir satınalma ekibimiz var. Müşterilerimize daha iyi ve daha ucuza mal temin etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Dolayısıyla bugün reyonlarımızda olmayan yarın reyonlarımızda yer alabilir.
Tüm Afyonkarahisarlı müşterilerimize 30 yıllık tecrubemizlemaliye binası yanında yer alan eski Yimpaş mağazasındaki işyerimize bekliyoruz’’ dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.