TRABZONSPOR-FENERBAHÇE

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE

TRABZONSPOR 2 - 3 FENERBAHÇE Trendyol Süperlig 30. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı Türk Futbol tarihi yanı sıra dünya futbol tarihine kötü bir gün olarak geçti. Trabzonspor Fenerbahçeye karşı kendi sahasında maçı 2-3’lük skorla kaybetti.

ABONE OL
Mart 20, 2024 18:42
TRABZONSPOR-FENERBAHÇE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

TRABZONSPOR 2 – 3 FENERBAHÇE

Trendyol Süperlig 30. haftada oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı Türk Futbol tarihi yanı sıra dünya futbol tarihine kötü bir gün olarak geçti. Trabzonspor Fenerbahçeye karşı kendi sahasında maçı 2-3’lük skorla kaybetti. Fenerbahçe 0-2 önde iken Trabzonspor maçı 2-2 ye getirdi. Son dakikalarda Fenerbahçe 2-3 öne geçti. Maç bu skorla tamamlandı. 3 puanı alan taraf Fenerbahçe oldu. Maç esnasında ve sonrasında futbol adına kabul edilemez davranışlar maç sonucunu da etkiledi. Maç sonrası Fenerbahçe kulübü başkanı ve Kulüpler Birliği başkanı Ali Koç görevinden istifa etti.  

TRABZONSPORUN BU SEZON SAHASINDA KAYBETTİĞİ MAÇLAR    

Trabzonspor 2-3 Rizespor

Trabzonspor 0-1 Kayserispor

Trabzonspor 1-5 Galatasaray

Trabzonspor 2-3 Kasımpaşa

Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe

Bu maçlarda çıkmayan kavga neden Fenerbahçe maçında çıktı? 

TRABZONSPORU BEKLEYEN MUHTEMEL CEZALAR

Maç öncesi ve sonrası yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonsporun 

 Saha Olayları, Saldırı, Kavga, Usülsüz Seyirci Alınması ve Merdiven Boşluklarının Boş Bırakılmaması, Çirkin ve Kötü Tezahurat,   

nedeniyle ceza alması bekleniyor. Kavgaya karışan Fenerbahçeli oyuncuların yapmış oldukları müdahaleler savunma amaçlı mı kavgaya karışma mı olduğu TFF tarafından değerlendirilecek…. 

TRABZON’DA OLAYLARA TEPKİ 

Sahaya giren taraftarlar KAVGA TÜRÜ ve BOX  maçlarına çıkıp enerjilerini orada spor amaçlı kullanabilirler. Toplumca kınamak yerine her türlü sportif müsabakalarda madalya içinde toplumca destekleriz.

Korner direğini söküp oyunculara saldıran taraftar CİRİT sporu için şansını değerlendirmelidir .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.